Hem » Hotell i Köpenhamn

Sök Hotell i Köpenhamn

Resmål:

Avresa:
Hemresa:

Hotell - prisvärda

Vi har valt ut några hotell som vi tycker är allmänt prisvärda både när det gäller läge och konsumentbetyg. Alla priser avser ett rum för två personer för mer information hittar du under länken mer info.


City Hotel NeboPris från: 438 SEK
CABINN CityPris från: 534 SEK
Hitta fler billiga hotell

Hotell - mellanklass

Ibland behöver vi lite finare boende när vi reser bort, vi har valt ut några mellanklasshotell som ligger så centralt som möjligt.


Hotel FoxPris från: 1050 SEK
Hitta fler mellanklass hotell

Hotell - ren lyx

Ibland behöver vi extra lyx när vi reser bort, vi har valt ut några lyxhotell som ligger extra centralt.


Imperial HotelPris från: 1225 SEK
Scandic CopenhagenPris från: 1330 SEK
Hitta fler lyxiga hotell


Hotell i Köpenhamn

Hotell i KöpenhamnMöbeldesignens Mecka, Köpenhamn, var den skandinaviska staden som besöktes av flest utländska turister år 2006. Danskarna går starkt emot den stela och fyrkantiga stereotyp som skandinaver utgör. Detta kan vara en av anledningarna till att så många utländska turister trivs bra i den danska huvudstaden. Shoppingen, design och kultur är det som lockar de flesta men öppenheten hos köpenhamnsborna är det som värmer hjärtat som mest.

Att finna ett hotell i Köpenhamn är inget problem. Här finns boende i alla prisklasser och för alla smaker. Utbudet av vandrarhem och billiga hotell är stort, vilket locka många unga människor som gör sin Europaturné. Mellanklasshotellen och lyxhotellen kantar gatorna i city och bjuder in till en riktig upplevelse då flera hotell har anammat danskarnas fantastiska känsla för mode och design.

Har du inte väldigt specifika krav på ditt boende behöver du inte boka hotell innan du kommer på plats i Köpenhamn. Även under sommarhalvåret då de flesta besöker staden brukar det inte vara något problem att finna någonstans att sova. Infrastrukturen i Köpenhamn är otroligt bra så hamnar du inte mitt i centrum så är det sällan mer än 10 minuter med metro eller buss från hotellet. Att åka taxi är dyrt i Danmark så att investera i ett helgpass för kollektivtrafik är en god idé om du stannar mer än en dag.

Vill du boka hotell innan du åker hittar du de flesta på internet. Du kan också kontakta din lokala resebyrå så hjälper de dig med bokning av resa och boende.

Länktips: Hittabilligahotell.se


Populära hotell i Köpenhamn