Hem » Hotell i Köpenhamn » Hotel Fox

Hotel Fox

Image 1Image 2Image 3Image 4Image 5Image 6

Jarmers Plads 3, Köpenhamn, 1551 Danmark

Gästernas betyg: 7/10

Hotel Fox ligger i centrala Köpenhamn, inte långt från Rådhustorget, gågatan Strøget och Orstredsparken. I närheten av hotellet finns även nöjesparken Tivoli och det historiska monumentet Rundetaarn.

Alla hotellets 61 rum, fördelade på fem våningar, har utsikt över Köpenhamn eller hotellets gårdsplan, och fönstren går att öppna. Det råder rökförbud på hela Hotel Fox. Alla rum har gratis internetuppkoppling och en direkt telefon. I badrummen finns det en kombinerad dusch/badkar, hårtork och toalettsaker.

Hotellets personal, som behärskar flera språk, kan hjälpa till med bland annat valutaväxling. I receptionen, som har öppet dygnet runt finns det möjlighet att förvara sina värdesaker. De erbjuder även väckning, växling av valuta, hjälp vid utflykter och biljettbokning samt conciergetjänster. Om man önskar går det att få massage på rummet.

Det finns gratis kaffe och dagstidningar i lobbyn, men om man vill äta frukost på hotellet kostar det extra. Under begränsade tider finns även möjligheten till rumsbetjäning. För allergiker går det att få allergitestade sängkläder.


från 1050:-

Kommentera

Namn: *
Email: *
Din e-post kommer ej publiceras.
Kommentar: *
Validering: *
Fyll i bokstäverna i rutan.
 


Karta - HotellNärliggande Hotell


First Hotel Kong Frederik
- 200 m
Ascot Hotel & Spa
- 200 m
Imperial Hotel
- 400 m
Clarion Collection Hotel Twentyseven
- 600 m
Scandic Copenhagen
- 600 m
Hotel Astoria
- 600 m