Hem » Shopping » Peter Beier Chokolade

Peter Beier Chokolade

Peter Beier Chokolade är en exklusiv chokladbutikskedja med rötterna i Danmark. I Köpenhamn finns två butiker, en på Gammel Kongevej 98 och en finns på Skoubogade 1.

Chokladen är handgjord av största kvalité, och ambitionen är att göra världens bästa choklad. Denna ambition gör att kvalitetskraven på råvarorna är höga. Personalen lägger ner mycket kärlek i sitt arbete.

Peter Beier Chokolade har ett kafé i anslutning till butiken där gästerna kan välja mellan någon av de 13 olika soterna varm choklad, presskaffe, chokoladfondue och mängder av olika sorters handgjorda chokladbitar.

Peter Beier Chokolade har sitt eget plantage i Karibien, och det ingår i ett så kallat jord till bord koncept. Det tar mellan fem och sju månader för en kakaofrukt att mogna, och endast två procent av blommorna på kakaoträdet blir till frukt.

Förutom butiken och kaféet anordnar Peter Beier Chokolade olika typer av arrangemang. Ett av dessa är Chokoladefestival. På festivalen hålls föredrag och det finns olika utställare. Här delas även ut pris från Chokoladeselskapet i olika kategorier.

För företagare som vill göra något annorlunda går det även att boka team building med Peter Beier Chokolade.

Peter Beier Chokolade i Köpenhamn har öppet måndag till lördag. För den som inte har möjlighet att ta sig till någon av butikerna går det att köpa chokladen via internet.

Kommentera

Namn: *
Email: *
Din e-post kommer ej publiceras.
Kommentar: *
Validering: *
Fyll i bokstäverna i rutan.