Hem » Artiklar & Nyheter » Dagstur till Köpenhamn

Dagstur till Köpenhamn

För den som vill åka på en dagstur till Köpenhamn och uppleva så mycket som möjligt när det kommer till turistattraktioner är det all idé att köpa ett Köpenhamnskort. Det finns kort som är giltiga en eller tre dagar.

I kortet ingår obegränsat med fria transporter med Köpenhamns Metro, buss och tåg. Transport till och från flygplatsen, samt transport till och från museet Louisiana ingår i kortet. För den som inte vill åka kommunalt finns det rabatt för att hyra bil.

Köpenhamnskortet ger gratis inträde till sextio museum och attraktioner i Storköpenhamnsregionen. Bland de attraktioner som inte har helt gratis inträde med kortet finns det flera med rabatterade priser.

I kortet ingår inte mat och dryck, om det inte står som särskilt erbjudande i guideboken. Det finns flera restauranger som erbjuder rabatterade priser mot uppvisande av Köpenhamnskortet. Inte heller transport till och från attraktionerna, utöver de ovan nämnda, ingår i kortet.

Om man köper ett kort och får förhinder att åka är kortet giltigt ett år efter det att man hämtat det. När kortet har börjat användas är det personligt. Det är viktigt att tänka på att om man tappar eller blir bestulen på kortet under dess giltighetstid får man det inte ersatt.


Kommentera artikeln

Namn: *
Email: *
Din e-post kommer ej publiceras.
Kommentar: *
Validering: *
Fyll i bokstäverna i rutan.
 
Relaterade Artiklar

Besök Christiania i Köpenhamn

Januari 14, 2011

Udda restips i Köpenhamn

December 14, 2010

Semester i Köpenhamn

December 14, 2010

Shoppingweekend i Köpenhamn

December 14, 2010