Hem » Hotell i Köpenhamn » Savoy Hotel

Savoy Hotel

Image 1Image 2Image 3Image 4Image 5Image 6

Vesterbrogade 34, Köpenhamn, 1620 Danmark

Gästernas betyg: 7.1999998092651/10

Savoy Hotel ligger i centrala Köpenhamn, inte långt från Köpenhamns Stadsmuseum, nöjesparken Tivoli och Tycho Brahe-planetariet. Inte heller Ny Carlsberg Glyptotek och Rådhustorget ligger långt bort.

Hotellet, som byggdes år 1906 är anpassat för barn, och passar därför bra för familjer.

Det finns coffee shop/kafé på hotellet, och det serveras gratis frukost varje morgon. Hotellets flerspråkiga personal kan hjälpa till med växling av valuta och conciergetjänster. Det finns även mobiltelefoner att hyra och möjlighet att få hjälp med kemtvätt och vanlig tvätt. I hotellets allmänna utrymmen, inklusive gästrummen, finns gratis trådlöst internet.

Savoy Hotel har 66 gästrum fördelade på sex våningar. Alla rum har utsikt över gårdsplanen. I rummen finns det TV med satellitkanaler, kaffe-/tebryggare och direkttelefon. Vid behov finns spjälsängar tillgängliga.


från 663:-

Kommentera

Namn: *
Email: *
Din e-post kommer ej publiceras.
Kommentar: *
Validering: *
Fyll i bokstäverna i rutan.
 


Kommentarer

John
Oktober 9, 2010, 7:09
Jag och sambon bodde här på Savoy Hotell i Köpenhamn förrförra sommaren och det är verkligen ett toppen hotell. Det som väger tyngst när det gäller bra hotell för min del är hur pass centralt hotellet ligger och här är det verkligen nära till allt! Och bakgården är helt underbar på morgnarna när man vill äta frukost ute. A++


Karta - HotellNärliggande Hotell


Savoy Hotel
- 0 m
Hotel Centrum
- 300 m
Absalon Annex Hotel
- 300 m
Scandic Copenhagen
- 300 m
Norlandia Star Hotel
- 400 m
City Hotel Nebo
- 400 m