Hem » Flyg till Köpenhamn

Flyg Köpenhamn


Kastrup är Danmarks internationella flygplats och ligger sydöst om Köpenhamn. Både metro och pendeltåg förbinder flygplatsen med huvudstaden. Kastrup är Skandinaviens största flygplats, där var femte avresande är svensk. Om du väljer att ta flyget till Köpenhamn kan du resa direkt från bland annat Stockholm, Umeå, Luleå, Kiruna och Göteborg. De bolag som har flest dagliga avgångar är Norwegian Airlines och SAS.

För alla som bor i Göteborg och söderut på västkusten, är det smidigaste sättet att ta sig till Köpenhamn att ta tåget. Öresundstågen avgår flera gånger om dagen mellan Göteborg och Köpenhamn, som stannar i de flesta stora orterna på vägen.

En tur och retur-biljett med reguljärflyg mellan Arlanda och Kastrup kostar omkring 1 000 kr och resan tar lite mer än 1 timme. Har du tur kan du hitta riktigt billiga resor då dessa ofta är på kampanj på SAS eller Norwegians hemsida. Håll utkik och ha lite is i magen så kan du göra dig ett riktigt klipp.

Du kan även ta hjälp av en resebyrå på din hemort där de kan kombinera flyg och hotell så det passar dig perfekt. Resebyrån kan även i stor utsträckning hjälpa dig att boka konsertbiljetter, inträde på diverse sevärdheter och ge tips på trevliga restauranger och nattliv innan du reser.

Letar du flyg till Köpenhamn? prova med att söka flybiljetter på Billiga Flygbiljetter. Billiga flygbiljetter är en sökmotor för flygresor till hela världen som också erbjuder en tjänst för sista minuten resor.